Kiitokset

Kunnallisvaaliehdokkuus oli ponnistus josta en olisi selvinnyt yksin. Tukenani oli monta ihmistä isosti ja pienesti. Jokainen kannustava kommentti auttoi jaksamaan rankassa urakassa, mutta tässä vielä erityiskiitokset tukijoukoilleni.

Loputtomasta uurastuksesta, tuesta, nettisivuista, arjen ja lasten hoidosta, esitteiden luukuttamisesta, väsyneen ja stressaantuneen ehdokkaan kannustuksesta, mahdollisuudesta asettua ehdolle ja ihan kaikesta mahdollisesta kaikkein suurimmat kiitokset Otolle. Ilman sinua en ikinä olisi pystynyt koko ehdokkuuteen tai kampanjointiin, puhumattakaan tästä hienosta tuloksesta.

Kampanjan visuaalisesta ilmeestä kiitos kuuluu Juhalle. Uurastit yötä myöten kun aikataulut sitä vaativat. Otit hienoakin hienompia kuvia ja sait kampanjani materiaalit näyttämään yhtenäisiltä. Ja vaikka olit väsynyt, loukkaantunut (tikit sormessa) ja oikeat työt painoivat päälle, teit kaiken mitä keksin pyytää. Hurjan suuri kiitos. Heljälle kiitos siitä, että siedit tätä kaikkea.

Henkisestä tuesta ja peilinä toimimisesta, kun ideoin teemoja, saan kiittää Veeraa. Elämäntilanne ei ehkä sallinut osallistumista vaalikentille niin paljon kuin olisit halunnut, mutta tuit, autoit ja vahvistit ajatuksiani ja tästä kaikesta olen valtavan kiitollinen.

Äiti, joka muistutti jokaista tuntemaansa ihmistä siitä, että minä olen ehdolla, lähetti sähköpostia koko osoitekirjalleen ja jaksoi kannustaa ja uskoa. Kiitos äiti. Oli ihanaa olla ehdolla niin, että sain läheisteni täyden tuen.

Ahkerimmista ahkerin Jaana joka jakoi varmaan puolet esitteistäni omin käsin asemilla palellen ja lopuksi luukuttaen. Loit myös uskoa ja henkeä minuun aina kun tapasimme. Olet uskomaton. Kiitos halustasi auttaa ja tukea minua. Myös Irja auttoi esitteiden jakamisessa. Tuntuu uskomattomalta, että vaikka vasta tapasimme, halusit auttaa. Kiitos.

Soile ja Dan, kiitos enkunnoksesta. Tanja ja Peta, kiitos ruotsinnoksesta. Onneksi on kielitaitoisia ja auttavaisia ystäviä.

Ja niin kurjaa kuin se onkin, kampanjointi vaatii rahaa. Sain hurjan suuria lahjoituksia joiden avulla pystyin näkymään busseissa ja ratikoissa ja painamaan hienon esitteen. Kiitos teille kaikille. Olen hämmentyneen kiitollinen siitä, että tuitte taloudellisesti.

Haluan kiittää kaikkia teitä ihania tuttavia jotka olette suositelleet minua tutuillenne, puhuneet puolestani ja varmasti hankkineet ääniä. On ihanaa, kun ihmiset jaksavat uskoa minuun ja auttavat parhaan kykynsä mukaan. Kiitos ainakin Riika, Henna, Kimmo, Anni, Fanny ja muut. Kaikkien teidän panostuksesta en edes tiedä, joten kollektiivinen kiitos kaikille.

Erityiskiitoksen ansaitsevat muut Helsingin Vihreät ehdokkaat. Teidän kanssanne oli mahtavaa kampanjoida. Olimme joukkue ja se tuntui hyvältä. Erityiskiitos myös Outi, Hannu ja Hanna.

Ja vielä kerran kaikki minua äänestäneet – kiitos. Äänenne ei mene hukkaan, sillä todellinen työ tehdään lautakunnissa ja tällä äänimäärällä pääsen taatusti mielenkiintoiseen lautakuntaan uurastamaan paremman Helsingin puolesta.